Liten korre!

Hej!

Nu ska ni få se en glupsk & hungrig liten korre. Bäst att stoppa in hela nöten innan någon annan tar den kanske! Hihi! För övrigt så har jag fått tag på mina gammelmostrar i Chile & dom mår bra! :)


Visst är han häftig! ♥

Publicerat: 2010-02-28 @ 21:58:36


Hemma hos älskpälsk!

Hej!

Då sitter jag hemma hos älsklingen igen. Nu var det ett tag sen jag tog mitt pick och pack för att vara här ett tag. Men nu är jag äntligen här! ^^ Marcus är ute å skottar snö, så jag satte mig här lite.

Ja, ni som har följt nyheterna vet ju hur det ligger till i stora delar av världen med tsunamis och jordbävningar. Det var tydligen hela 53 nationer som blev attackerade av dessa naturkatastrofer. Stackars människor säger jag bara. Och vi har inte fått tag på våra släktingar, så vi vet inget om dom, vi får hoppas på att alla mår bra!

Nu kom Marcus in igen! Ha det så bra!
Publicerat: 2010-02-28 @ 13:07:15


Käre Måns har åkt på semester.

Hej!

Min käre Måns åkte till Kristinehamn idag
. Jag hoppas att han får det bra där med hästkompisar och hela tjofaderittan. Han kanske kommer tillbaka till sommaren så att jag kan ha honom i min hage igen, men det återstår att se. Jag både hoppas på det och inte. Varför kanske ni undrar nu? Jo, jag tänker såhär, det är synd om Måns om han ska flytta hit & dit hela tiden, men det är samtidigt skönt att ha honom hemma. Men förr eller senare kommer man också till den punkten då man inte får vara egoistisk. Så, ja jag tycker att han kan stanna där om kvinnan och han trivs ihop. Det som kommer att ske kommer att ske, vad återstår att se.

Men fy vad tomt det kommer att bli utan honom. . .

För övrigt så håller jag på å baka. Åttio cupcakes ska det så småningom bli. Hihi.

Ha en bra kväll.

Publicerat: 2010-02-27 @ 18:35:55


Naturkatastrof.

Hej!

Som ni kanske hört på nyheterna så har det varit jordbävning i bla. i Chile. Vi har pratat med våra släktingar där och alla är väldigt oroliga! Speciellt min ena gammelmoster som är blind, för hon förstår inte vad som händer.. Tv.apparater och andra saker har ramlat ner ifrån möbler och dom har varken el eller vatten just nu. Motorvägar och många byggnader är också förstörda.

CNN-live så varnar dom hela tiden om att det ska komma en tsunami i 100km/h som är 6 meter hög. Värst kommer det tydligen att bli i Hawaii, där dom redan har börjat evakuera. Stackars människor! Det har dött flera människor i samband med jordbävningen i Chile och på nyheter varnas dom om att dra sig uppåt bergen, till högre höjder, eftersom att den där tsunamin kan komma.

Nu får vi tänka på alla människor i centralamerika/sydamerika! ♥
Publicerat: 2010-02-27 @ 14:05:18


Linbanan.

Hej!

Vet ni hur underbart det känns att ha lättat på sitt hjärta efter 4 långa år. Vet ni hur underbart det är att efter 4 långa år av en saknad, en tomhet, en skam, ha få lättat på sitt hjärta. Det jag har velat ha sagt i 4 års tid nu är äntligen sagt & vet ni hur bra det känns? Det känns underbart!

För det var hon som alltid gjorde mig på gott humör, det var hon som satt med mig vid linbanan en hel kväll, det var hon jag råkade klippa av mer eller mindre hela luggen på, det var hon jag satt ett helt dygn med och hade fim-maraton, det var hon jag åt så goda brownies med, det var hon som jämt fanns där, det var hon som fick mig att skratta åt tokigheter, det var hon som man inte gjorde något speciellt med som ändå blev speciellt för att man var med just henne, det var hon. Det var hon & jag, det var vi, det var vi mot världen!

Jag är glad över att det var just hon som satt med mig vid linbanan den där kvällen som jag lättade mitt hjärta för. Jag är lycklig. Jag är lättad. Jag har hittat henne igen & hon var den samme jag lämande där för så många år sen med en skam, med ett tungt hjärta och med sorg. Jag har funnit henne igen, hon satt där, det var egentligen inte så svårt att hitta henne, för hon satt där, näst intill linbanan, denna kväll då jag lättade mitt hjärta.

Det är det här som kallas för L Y C K A.
Publicerat: 2010-02-27 @ 10:02:02


Lite komiskt!

Hej!

Hoppas ni alla här kikat på filmen jag la upp igår, för den är störtbra!

Det var Simon som skickade den till mig efter att han hade fått en bild på mig! Jag blev helt paff! Haha! Men till min stora förvåning så kommenterade min kusin Josefin det inlägget där hon talade om att det är min andra kusin Emelina´s man som har gjort reklamfilmen!

Jag var bara tvungen att säga det! Hö hö hö!

Publicerat: 2010-02-26 @ 10:39:40


Kolla!

Publicerat: 2010-02-25 @ 21:09:15


Efter-gymnasie-dag

Hej!

Idag är det en sån där efter-gymnasie-dag här på skolan. Så det kommer att vara massa olika universitet ifrån hela landet här. Jag har valt att gå på Polis, Eget Företagande & Landtbruk/Jordbruk. Well, vi får se om det blir intressant. Jag som har tänkt och plugga vidare å allt... Hö hö hö!

Nu ska jag på min första träff! Dags att träffa farbror blå.

Ha en bra dag! ♥
Publicerat: 2010-02-25 @ 09:45:07


Good night

Hej!

Skulle bara säga det att min internet är rätt konstigt.

Jag kan inte ladda upp bilder, så ni får nöja er med text.

Dags att sova. Godnatt.
Publicerat: 2010-02-24 @ 22:05:13


Halvdant

Hej!

Här sitter jag å försöker mig på att läsa ut en bok tills imorgon, boken heter Thérése Raquin. Vi läser den i skolan och den ska vara utläst till imorgon. Lycka till säger jag bara, jag har nämligen halva boken kvar...

En annan halvdan sak är att Måns förmodligen ska ut på foder igen. Hur tråkigt som helst. Det var en dam i Kristinehamn på 48år som ville ha honom. Men jag sa till Anna att, kan hon vänta till sommaren så kan jag ta honom efter studenten. Hagar å grejer har jag redan. Så om jag kan fixa en hagkompis så kanske jag får ha honom. Men Anna ville att jag skulle tänka igenom det tills imorgon så att jag var säker, sen så får vi se hur det blir..

Det vore underbart att ha honom hela sommaren! ♥ Idag gick Måns kanon också! Som ni vet så har han krånglat en massa nu det sista, men idag försökte han sig inte ens på något dumt! Det kallas lycka! Hihi!
Publicerat: 2010-02-24 @ 22:03:30


Cupcake-tårt-beställning

Hej!

Ville bara berätta för er att jag har en cupcake-tårt-beställning till på söndag! Några hörde av sig och ville ha en cupcake tårta som ska gå i svenska- & norska flaggans färger! Det är nämligen en familj som flyttar ifrån Sverige till Norge som ska ha en avskedsfest.

Så i helgen kommer jag att baka igen gott folk!
Publicerat: 2010-02-24 @ 10:59:19


Back on track

Hej!

Nu har det inte blivit något bloggande på ett tag och detta pga att min morbror råkade paja min dator sådär i tid till att alla uppsattser skulle lämnas in, och dom hade jag såklart i burken. Inte sådär jättekul, men nu sitter jag vid Marcus dator. Great!

Jag tänkte på en sak. Jo, ni som inte kollar på Solsidan som går på fredagar efter Let´s dance, ni är rätt korkade må jag säga. Börja kolla för sjutton! Det är ju sprängkul!
För er som inte vet så är det ett svenskt humorprogram. Huvudkaraktärerna som är med i Solsidan spelas av Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg och Josephine Bornebusch. ♥  Bara det ser ju lovande ut i mina ögon! Serien är verkligen superkul & vill ni veta vad den handlar om så kan ni kika in här.

Ha en bra dag!
Publicerat: 2010-02-24 @ 10:54:30


Uppe med tuppen!

Hej!

Idag var jag uppe med tuppen! Jag och lillhunden var ute i snöhögarna på morgonen sen mös jag lite med älsklingen som fortfarande låg och sov. Men han blev tråkig och ville sova så jag gick ner å laga mat! Hihi!

Så nu står min kastrull med hederlig köttsoppa å puttrar på spisen!

Idag ska jag baka lite fler cupcakes också! Fixa och dona med spritsen så jag att blir coooool på att spritsa! Det ni!

Ha en bra dag! ♥
Publicerat: 2010-02-20 @ 12:23:41


Så himla klockrent!

Hej!

Gott folk. Jag läste precis ett så himla klockrent inlägg på bloggerskan
Egoinas blogg. Ett inlägg som innehöll mycket intressant fakta om självaste Snövit & co!

Här kommer inlägget:SNÖVIT OCH DE SJU DVÄRGARNA

Har ni tänkt på vilken störd film Snövit är? Av vad jag minns från min barndom var Snövit en bra film. Jag ville uppleva lite nostalgi och såg den därför häromdagen. Den engelska versionen var den enda jag hittade.

Mina synpunkter:

♦ För det första är filmen egentligen bara "utfyllnad". Ingen direkt handling hela tiden. Bara massa sång och djur som springer runt. Till exempel klippet där dvärgarna tvättar händerna är sjukt långt.

♦ Man får inte riktigt grepp om historien. Är Snövit en prinsessa? Varför städar hon trapporna? Varför ekar brunnen bara ibland när hon sjunger i den? Är drottningen hennes styvmamma? Var är hennes pappa?

♦ När Snövit träffar dvärgarna för första gången blir hon chockad över att de kan prata. "Oh, you CAN talk". En aning fördomsfullt. Don't you think?

♦ Dvärgarna sjunger "Hey HOE, hey HOE".

♦ Häxan/drottningen bestämmer sig för att mörda Snövit. Hon klär då ut sig till en skitful gumma som säljer äpplen (eller vad hon nu gör). Varför inte klä ut sig till en snygg äpple-försäljare? Det hade ju gått lite smidigare. Fast ja.. Nu var ju Snövit ganska efterbliven, så det gick bra ändå.

♦ När Snövit dör tycker dvärgarna att hon är för vacker att begravas så de lägger henne i en glaskista. Fresh!

♦ En dag kommer prinsen förbi och då bestämmer han sig för att kyssa den där döda kvinnan som ligger i glaskistan. Vänta........ Nekrofil???

♦ Jag finner det också lite märkligt att han kysser henne då de endast har träffats en gång tidigare och då sprang Snövit iväg och gömde sig. Hon verkade inte precis intresserad om man säger så. Bra budskap av Disney där att man ska kyssa flickor när de inte kan göra motstånd.

Hoppas att jag inte förstörde er barndom.


Och jag säger bara, HA HA HA!
Egoina är så jäkla klockren! Kärlek folket, kärlek! ♥
Publicerat: 2010-02-19 @ 22:52:12


Fireflies ♥


Hej!


Här kommer det en låt som många utav er med all säkerhet redan hört. Det sägs att det är årets "fjortislåt"..jag är så långt ifrån fjortis man kan vara men jag älskar låten! ♥ Så fjortis eller ej, lyssna å njut! ^^
Publicerat: 2010-02-19 @ 22:34:08


Vill du också ha fler läsare?

Hej!

För ett tag sedan så blev jag medlem på en sida som lovade att man skulle få fler läsare till sin blogg. Jag blev såklart medlem, för vem vill inte ha fler läsare? Och vet ni vad? Jag har fått många fler läsare! Hur kul som helst! ♥


Vill du också ha fler läsare på din blogg?
Klicka här! 

Publicerat: 2010-02-19 @ 22:13:02


Egna påfund!

Hej!

Det känns som att den här dagen har rusat förbi. För en stund sen när jag kikade ut genom fönstret så var det ljust ute men nu har det redan börjat mörkna & snö har vi fått mer utav.


Just nu håller jag på att bakar en äppelpaj av eget recept, det är första gången jag gör detta påfund så vi får se om det blir bra eller inte. Jag har även bakat cupcakes idag. Jag hade ingen färskost till frostingen, jag brukar nämligen göra cream cheese frosting (för det mesta), men nu fick jag hitta på ett eget recept till frostingen också. Men guuu så god den blev, en utav de godaste frostingar jag gjort, den va lagom söt och hade en skitbra konsistens (hur nu det stavas vet jag inte). Så jag är hur nöjd som helst! ♥

Nu är vårt hus fullt av folk. En familj som är gamla vänner till oss är här & hälsar på. Trevligt trevligt! ^^

Dags att vara social. Ha det så bra! ♥

Publicerat: 2010-02-19 @ 17:08:47


Att tänka för mycket.

Hej!

Då har min lilla hundkompis variit hos veterinären å tagit bort tandsten, så nu är hon så fiiin i munnen! :) Annars har det faktiskt inte hänt så mycket idag, jag var en snabbis i stallet, kunde inte rida idag eftersom vovven var nedsövd, så jag ville liksom inte lämna henne själv som ni kanske förstår.

Sen så jag har jag hämtat hem ett paket ifrån ellos som innehöll en bikini! Jag gillade bikinin, fast underdelen va la sådär..menmen.. man kan inte få allt.

För övrigt så har min kväll varit en sån där depp-kväll. Då allting bara är negativt och man är ledsen på det mesta...då man tänker för mycket, ja alldeles för mycket. Då man tänker på allting som får en att må dåligt och man helst bara skulle vilja försvinna för ett tag., well, det kommer inte att ske, för jag kommer att sitta här ikväll och många kvällar hädanefter också...

Ha en bra kväll!
Publicerat: 2010-02-18 @ 20:02:37


Bio med älskling! ♥

Hej!

Här sitter jag å målar naglarna! Så nu blir dom fina igen! ♥ Snart ska älsklingen & jag åka in till stan för att kolla på bio! När vi skulle välja film så ville jag se Farsan & han ville se Wolfman.. sååå, jag gick med på att kolla på Wolfman OM jag fick en Orkidé! (jag sa det mest på skoj, men) Hihi! Jag har velat ha en orkidé jättelänge! ^^ Dom är så vackra! ♥ Marcus gick med på det! Så, Wolfman blev det & jag blev lovad en orkidé! Wiiiho!

Dags att kila, måste ju hinna gå ut med hundarna & klä på mig innan vi åker! Och ja jag är halvnaken, somnade i soffan halvnäck! So what? Det var varm i huset! Ha en bra kväll! ♥


Wolfman - trailer

Publicerat: 2010-02-17 @ 19:59:18


Tapas!

Hej!

Nu kan jag tala om vad överraskingen var för något! Marcus har nämligen fått veta det nu. Vi ska gå ut å äta tapas ikväll! Wiiiie! Mumsigt! För er som inte vet vad tapas är för något, klicka här! 

Där vi ska äta finns det följande att välja mellan:

♥ Marinerade gröna oliver
♥ Tomatsallad m. coctailtomater, röd lök & röd paprika
♥ Ostöverbakad chorizo i het salsasås
♥ Bruschetta m. hackad tomat, lök & vitlök
♥ Chrispy chicken fingers m. sweet hot chilidip
♥ Mozarellasticks m. aiolidip
♥ Grillad halloumiost m. baguette
♥ Panerad friterad fetaost m. baguette
♥ Bläckfiskringar m. tzatsiki
♥ Kriss kross potatos m. aiolidip
♥ Lökringar & nachos m. sour cream & salsadip
♥ Tzatsiki
♥ Vitlöksbaguette
♥ Ostfyllda champinjoner
♥ Vitlöskfrästa scampi m. varm baguette
♥ Nachos m. hackade tomater, lök, jalapeno, chili, guacemole, cream fraiche & smält ost
♥ BBQ chicken wings m. salsadip

Det lät inte helt dumt, eller hur? :)

Publicerat: 2010-02-17 @ 11:08:29


Smak & färg!

Hej!

Idag är det min & Marcus 1års-dag! ♥
Det känns underbart bra!

Just nu är Marcus ute å jagar fågel. Själv valde jag att stanna hemma pga kylan. Burrr! Så jag & min lilla hundkompis ligger här i soffan å kollar på matlagningsprogram! Hihi! Jag älskar ju att laga mat å baka!

Ja, jag älskar att laga mat & baka för att sedan bjuda familj & vänner, jag älskar att få vara kreativ i köket, laga egna recept & sätta ihop olika smaker & färger! Åh det är sååå roligt! Kock nästa kanske? Haha! Våga blanda olika smaker & prova nya kryddor! Kryddor är bland det bästa som finns i världen! Kryddor, kryddor, kryddor! Testa alla kryddor du får tag på! ♥ Och glöm inte heller att få maten att se färgglad ut, maten ser så mycket godare ut då! ^^

Tycker du också om att stå i köket? :)
Publicerat: 2010-02-17 @ 10:58:13


Surprise!

Hej!

Nu ska jag ringa några samtal, Marcus & jag har nämligen varit tillsammans i ett helt år imorgon! Så jag ska fixa en liten överraskning hade jag tänkt!
♥ Vad jag har tänkt att göra kan jag dock inte skriva här eftersom han läser min blogg! Men om allt blir som planerat så får ni veta imorgon vad överraskningen var! Hihi!

Önska mig lycka till! ♥
Publicerat: 2010-02-16 @ 21:13:13


Spelhörnan.

Hej!

Hoppas ni haft en bra dag!
Jag & Marcus var i stan förut för att kolla på väggfärg, vi va väl inte helt överens om vilken färg vi skulle ha, men vi tog med en färgkarta på alla färger de hade i affären. Så vi får väl se vad det blir för färg!

Efter att ha kollat på färg gick vi in på Media Markt för att kolla på xbox spel. Jag har nämligen blivit helt såld på spelet vi spelade hos Jessica. Spelet heter "Scene it?" Det är ett slags frågesport spel. Man kan vara 4 stycken och tävla mot varandra, skitkul! ♥

Sen fastnade vi i spelhörnan på MediaMarkt, Guitar Hero var igång & vi var riktigt coola på att lira gura! Haha! Vi satt där ett bra tag vill jag lova! ^^

Ha en bra kväll! ♥
Publicerat: 2010-02-16 @ 20:53:12


Insekternas målningar!

Hej!

Dom här tavlorna är gjorda av Steven Kutcher från Los Angeles. Han använder sig utav insekter, spindlar, flugor, bin, fjärilar osv. Han doppar deras små fötter i färg och så låter han dom gå på duken och tavlan blir till! Så egentligen så är det ju faktiskt alla små kryp som gör tavlorna & inte Steven Kutcher! Källa!

Rätt snygga tavlor! Jag hoppas bara att de små krypen inte kommer till skada under processen!
Jag gillar tavlorna! ♥ Gör du?

Publicerat: 2010-02-16 @ 19:09:47


Annorlunda klänningar!

Hej!

Jag hittade precis många annorlunda klänningar! Det som fångade min uppmärksamhet var alla fina färger på de flesta klänningarna! Men sen såg jag att dom var gjorda i allt annat än tyg! Hihi! Nu ska ni få se på klänningarna, dom är gjorda i kondomer, godis, godispapper & ballonger!


Dom här klänningarna är gjorda av ballonger!

Dom här klänningarna är gjorda av godis & godispapper!

Sist men inte minst, kondomklänningarna! ^^

Publicerat: 2010-02-15 @ 21:32:26


En bra dag! ♥

Hej!

Nu har jag äntligen skrivit klart min uppstats om abort i ämnet Etik & moral! Den blev faktiskt längre än vad jag hade trott men jag blev väldigt nöjd med den! Hihi!

Älsklingen, jag & min lilla hundkompis kom hem ifrån Örebro för ungefär 3 timmar sen nu. Så nu ligger vi här i soffan å har precis kollat klart på Ceasar Millan å nu kikar på en film som heter Under Toscanas sol. Någon som sett den?

Imorgon ska vi ner till stan för att kika på väggfärg till vårt projekt! Så vi får hoppas på att vi hittar någon färg vi gillar! ♥ Vilken är din favoritfärg?
Publicerat: 2010-02-15 @ 21:20:13


Örebro!

Hej!

Nu sitter jag i Örebro tillsammans med Simon, Marcus, Jessica & min lilla hundakompis! Lilla goa Jill somnade precis, så hon ligger & sover! ♥

Nu tänkte vi spela ett slags frågesportspel på xbox! Hihi! Skojigt! Sen ska vi äta kycklingfilé å ris!! Mums! Hihi!

Ha det bra! ♥
Publicerat: 2010-02-15 @ 12:37:51


Dags att sova.

Hej!

Hoppas er alla hjärtans dag har varit bra & att ni har fått umgås med nära & kära! ♥
Här sitter jag nyduschad & ingosad i min mysiga morgonrock som jag fick av Mihaly (Marcus pappa) i julklapp! Den är så mjuk å gosig! Hihi! Jag har varit ute med hundarna en sista kissrunda ikväll så nu ska jag krypa ner i sängen & sova gott! Det tycker jag att ni också ska göra! ^^

Godnatt!
Publicerat: 2010-02-14 @ 22:46:31


Alla The Simpsons fantaster!

Hej!

Till alla Simpsons fantaster! Visste ni att familjen The Simpsons hus finns på riktigt? Om ni inte visste det så vet ni det nu, det ligger nämligen i Nevada & kostar $120 000 för den som vill köpa det! Hihi! Här kommer det lite bilder! ♥ Klickning på små bilder = förstoring!


    
Nå? Först till kvarn, eller vad säger ni? ^^

Publicerat: 2010-02-14 @ 19:24:06


Skräckis var det ja.

Hej!

Hoppas ni haft en mysig dag! Jag har precis ätit kvällsmat tillsammans med Simon & hans mamma. Mumsigt vare! ^^ Funderade på om jag skulle gå å sätta mig i soffan nu & kika på en skräckis tillsammans med Simon & hans päron! Skräckisar är alltid spännande, såvida dom inte heter Scary Movie, för dom hatar jag. Jag tål inte skräck-komedier. Tyvärr.

Imorgon åker jag, Marcus & Simon iväg till Örebro. Där ska vi hälsa på deras syster, hennes pojkvän & deras lilla Jill som är så förbannat SÖT! ^^ Jag älskar söta bebisar, dom är så mysiga, mjuka, söta & doftar så gott! Hihi!

Nä, skräckis var det ja. Skräckis.
Publicerat: 2010-02-14 @ 19:06:38


Vackra landskap!

Hej!

Jag hittade precis många fina bilder på olika landskap. Lanskap som ser magiska ut, sagolandskap! Men tittar ni närmare nu, så ser ni att landskapen är gjorda av mat av olika slag! Jättehäftigt & underbara färger! ♥Hur underbara som helst! ♥

Publicerat: 2010-02-14 @ 16:05:32


Etik & moral.

Hej!

Hoppas ni haft en bra dag så här långt! Jag har precis kommit hem från bandymatcher & korvgrillning! Riktigt mysigt! Vårt lag vann & det gjorde ju inte saker sämre! Hihi!

Nu ska jag skriva på en uppsatts i ämnet Etik & moral. Min uppsatts kommer att handla om abort. Om det är okej är göra en abort eller inte.

Själv tycker jag att aborter är ok, sålänge man inte börjar använda det som ett slags preventivmedel efter varje samlag då man blivit gravid! Om ni inte vill ha barn så skydda er för guds skull! Jag tycker att det är omoraliskt att använda abort som "skydd"!

Vad tycker du om aborter?
Publicerat: 2010-02-14 @ 13:24:28


Alla hjärtans dag!

Publicerat: 2010-02-14 @ 13:10:05


Lördagsmys ♥

Hej!

Hoppas ni haft en bra dag! Själv har jag fått en del gjort, jag & Marcus har handlat & lagat mat till hela familjen. Vi lagade viltgryta med enbär & rosmarin med potatis & till efterätt fick dom cheesecake brownie! Cheesecake brownie receptet snodde jag hos Sofieproppen, i hennes mumsiga receptbok! Alla tyckte att det smakade jättebra, så det var roligt! ♥

Ni som vill ha recept får säga till! ^^

Efter middagen så gick pappa, jag & Marcus till salongen, där klippte & permanenta pappa mitt hår & klippte Marcus. Så nu är vi snygga i huvudet igen! Och jag är krulltott igen! Underbart! ^^

Nu ska vi kika på film & mysa! Ha en bra kväll allihopa! ♥
Publicerat: 2010-02-13 @ 18:33:23


Snigeln med skillen!

Hej!

Kolla in den här coola snigeln. Kolla på hur han tar sig över från ena sidan till den andra! ^^


Snigeln med skillen! hihi!

Publicerat: 2010-02-12 @ 20:17:02


En liten torsdag i ord.

Hej!

Då är jag här igen, redo att skriva några rader. Jag är hur trött om helst, jag och min lilla hundkompis ligger här i min säng & myser, på golvet springer Doris runt & kuttrar & i tvrummet sitter Marcus & Nicole å kikar på film.


Efter skolan idag åkte jag med Sofie hem, sen bar det av till stallet för att slänga in hästarna & ge dom lite mat å sedan vidare till badhuset. Där solade vi! Åh, så skönt det var! ^^ Men preciiis när man ligger där i solariet & preciiis håller på att somna in, ja då slocknar det dumma solariet! Attans! Aja, efter solandet fanns det en Fredrik & en Marcus på plats, trevligt! Vi hoppade i bassängen & simmade å badade i nån timme! Mumsigt!

När vi var nybastade, nyduschade & påklädda så bar det av till Sibylla för lite käk! Mums! Sen for vi hemåt & jag har kikat på bikinisar hela kvällen, hittade fyra stycken. Imorgon ringer jag å beställer! Wiiie! ♥

Men nu ska jag ropa in Ceasar som är ute & dräller i kylan, slänga in Doris i sin bur, gå ut med min lilla hundkompis så att hon får kissa en sista gång, släcka akvariet & SEN ska jag hämta hit min Marcus & bädda ner oss i sängen för att mysigt & gossigt somna in brevid honom! ♥ Mmmm..! Så mysigt! ^^

God natt på er! ♥
Publicerat: 2010-02-11 @ 22:55:07


Roliga bilder!

Hej!

Hittade två roliga bilder! Haha! Det här är humor! Fast samtidigt tycker jag faktiskt lite synd om ägget, tänk om ens egna mamma skulle va grillad och serverad till middag? Inte så jätte kul kanske! Marshmallow-gubben tycker jag faktiskt inte så synd om, för han kan lika gärna ha begått ett brott, han kan tom. ha varit seriemördare eller våldtäcksman! Och tänk så god chokladen blir me honom i! Haha! Mums! ♥
Men kolla på bilderna, dom är skojiga! ^^

Publicerat: 2010-02-11 @ 11:52:08


Pyramidernas land!


Hotellet & hotellområdet vi kommer att bo på!

Hej!

I Mars bär det av till Egypten! Wiiie! ♥ Jag blev medbjuden av Marcus päron! Dom är så himla gulliga! Så i Mars åker jag, Marcus, Simon & deras päron till Egypten i en hel vecka! Det ska bli såååå underbart! ♥

Vi kommer att åka till Hurghada i Egypten! Jag har kikat på bilder från hotellet vi ska bo på & det verkar helt underbart! Havet, värmen, palmerna, solen, poolen, ja allt! ♥ Jag är så glad!

Wiiiehii!
♥ Har du varit i Pyramidlandet? :)
Publicerat: 2010-02-10 @ 21:59:16


En dag i skogen.

Hej!

Det blev en väääldigt lång tur i skogen med hästarna, så någon klippning eller permanent blev det inte idag inte. Det får bli i helgen istället när pappa har tid!

I skogen idag gick allt kanon. Syster & jag bytte hästar med varann idag, hon red på Måns & jag på Exotica. Det kändes jätteskumt att rida henne efter att jag ridit på Måns så mycket. Exotica hade blivit så mycket mer stadigare att rida på nu efter att syster ridit henne så mycket! ♥ Ja juste, det sprang en älgkalv framför oss i skogen! Hihi!


Ha en bra kväll! ♥

Publicerat: 2010-02-10 @ 21:49:15


En ledig dag!

Hej!

Idag är jag ledig ifrån skolan, så jag & syster ska ut på en långtur med hästarna! Ska bli mysigt! ♥

När jag kommer hem ska jag städa Doris bur, klippa  & permanenta håret, jag är trött på mitt raka hår nu., förr hade jag jämt permanentat & lockigt hår! ♥ Det ska bli skönt med lockigt hår igen!

Nu ska jag kila till hästarna! Ha en bra dag!
Publicerat: 2010-02-10 @ 11:14:05


Mysa hela kvällen!Hej!

Hoppas ni haft en bra dag! Jag kom hem ifrån skolan för en stund sen, jag tänkte sätta mig här vid datorn för att redigera lite bilder som jag och syster tagit,. men kom på att jag inte alls hade lust med det! Så det blev ingen redigering för min del inte!

Tänkte sätta mig vid tv.n istället, ingosad i en filt tillsammans med min lilla hundkompis & lilla Doris! ♥ Hihi! Vi ska mysa hela kvällen vi tre! ^^
Publicerat: 2010-02-09 @ 14:16:29


Nitar & läder!

Hej!

Jag har hittat ännu fler smycken jag vill ha! Den här gången var det nitar & läder som gällde! Kolla in dom här snygga armbanden, dom är ganska vanliga med väldigt snygga & passar till det mesta! ♥


Visst är dom snygga! ♥

Publicerat: 2010-02-07 @ 13:29:40


Hemfärd.

Hej!

Idag ska jag, Marcus & vår lilla hundkompis hemåt igen! Fast först stannar vi en sväng hos hästarna, för att ta in dom & ge dom mat & fixa & dona! Måns har blivit dum igen,. jag blir så himla lack på honom nu för tiden, det blir liksom inte kul att rida när han håller på som han gör. Aja, Nu ska jag gå ut en sväng med hundarna ute i snön!

Ha en bra dag! ♥
Publicerat: 2010-02-07 @ 13:26:03


Cupcake! ♥

Hej!

Gårdagens cupcakes gjorde jag i fyra varianter. Dom blev jättesmarriga! Här nedan kan du se vilka varianter jag gjorde! ♥ Bilder på cupcakes´n kommer vid ett senare tillfälle!


Vilken skulle du helst vilja ha? ♥

Publicerat: 2010-02-07 @ 13:15:52


Snyggt databord!

Hej!

Jag skulle verkligen inte tacka nej till det här databordet! Jag tycker att det här databordet är rikigt snyggt! Stilren & väldigt snygg! ♥ I like!
 


Supersnyggt! ♥

Publicerat: 2010-02-05 @ 22:39:16


Nagelack ♥

Hej!

Nu har jag målat mina naglar! Det blev lite fransk manikyr! Love it! ♥ Men vet ni vad? Det skulle gå betydligt snabbare för nagelacket och alla lager nagelack att torka om jag hade en sån här!

Den lilla apan blåser nämligen ut luft på dina naglar så att nagelacket torkar fortare & på så sätt slipper du att bli yr av allt blåsande du i vanliga fall får blåsa! ;)

Publicerat: 2010-02-05 @ 22:35:40


En liten sambo?

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Nu sitter jag & min lilla hundkompis hemma hos Marcus & myser! ♥

Jag har hunnit med en hel del idag. På morgonen åkte jag & mamma till stallet. Red lite & fixa å dona med allt annat. Efter det gick vi på en lång promenix ute i det fina vädret. När vi kom hem drack vi te & åt smörgåsar sen städade jag Doris bur, packade & åkte till Marcus. Det ni! Hihi!

På tal om Doris, hon är så himla tuff! Jag älskar den lilla godingen! ^^ Mamma & jag ska nog fixa en liten kompis till henne. Jag satt å kikade på blocket om det fanns nån liten tuffing som kunde bli hennes sambo. Jag hittade några marsvin ett par mil ifrån där vi bor. Så jag kontaktade hon som hade dom & Marita som hon hette sa att dom hade några bebismarsvin just nu! Så jag ska prata lite med mamma & se vad hon tycker! Wiiie! ♥

Nu ska jag äta lite chips! Hihi! ♥
Publicerat: 2010-02-05 @ 22:19:41


Vidare studier?

Hej!

Nu har våran klass precis haft besök utav yrkes - och studievägledarna. Det var ganska intressant! Inte för att jag är speciellt sugen på att läsa vidare, men det kan ju vara bra att veta vad det finns för möjligheter om man nu skulle ändra sig och vill läsa vidare iallafall. Haha!

Jag har kommit på en sak, jag skulle gått naturbruk istället för estet! Jag vill ju jobba med djur, jag vill vara bonde! ^^ Hihi! Jag älskar ju att vara tillsammas med alla kossor! Och dessutom är det ett jobb där hundarna kan vara med, vilket jag tycker är perfekt! Jag har funderat på florist eller kanske jobba på café också.

Äsch vad jag spekulerar. Nu ska jag vara social med klassen istället. Ha en bra dag! ♥
Publicerat: 2010-02-04 @ 11:03:19


Glöm inte!

Hej!

Tänkte bara påminna er om att Andra Avenyn kommer idag. För er som missat det så kommer det på onsdagar nu istället för på tisdagar! Samma tid, samma kanal MEN på onsdagar!

Glöm nu inte heller att ännu ett hundprogram börjar på kanal 3 idag! Kl. 22.00. Det heter It´s me or the dog. Det gick förut också men jag har för mig att det henne något annat då, kanske jag som har fel jag vet inte. Jag ska iallafall kolla på det! Hihi! I dagens avsnitt så är det en mastiff Victoria Stilwell ska få pli på! Spännande spännande! ♥

Publicerat: 2010-02-03 @ 19:01:21


Mumsigt! ♥

Hej!

Jag satt här & kikade runt på nätet och hittade dom här söta ringarna! Dom ser så himla goda ut! Lite mjukglass runt fingret skulle inte sitta fel en varm, solig sommardag! ^^


Jag vill äta upp dom! ♥

Publicerat: 2010-02-03 @ 18:46:03


Min dag i ord.

Hej!

Hoppas er dag har varit bra. Min har varit rätt seg, jag har inte gjort så mycket mer än att jag har sovit, ätit kladdkaka, varit ute i snön med Marcus & fyrhjulingen, varit nere hos bonden med alla söta kossor & skrivit brev till min bror i Japan, så Ja Storebror, snart kommer det ett litet brev till dig! ^^

När Marcus var ute själv förut så hjälpte han en liten gubbe att dra upp hans bil ur diket. Den lille gubben hade kanat ner i diket. Efter ett par timmar så plingade det på dörren & då kom den lille gubben med presenter & godis till Marcus som tack för hjälpen! Hihi! Vilken söt liten gubbe! ♥

Har ni smakar Marabou chokladen - vinter? Den innehåller valnötter, kanel, nejlika osv. Jag provade den häromdagen & den var faktiskt god! Godare än vad jag trodde att den skulle va! ^^
Publicerat: 2010-02-03 @ 18:34:11


Söta tepåsar!

Hej!

Hittade jättesöta tepåsar! Hihi! Dom ser ut som galgar som det hänger t-shirtar på! ♥Tepåsarna har t.om. en egen garderob! Hihi! ^^


Han som har designat tepåsarna heter Soon Mo Kang!
Påhittig man det där! ^^

Publicerat: 2010-02-03 @ 17:37:03


Belief.


Jag satt här, hittade en bekant låt, tårarna kom & jag mindes dig.

Saknaden gör ont, så ont.
Publicerat: 2010-02-03 @ 14:47:12


Insnöad!

Hej!

Det blev ingen skola idag för varken mig eller Marcus, under natten blev vi insnöade. Nu på morgonen hade vi snö upp till höfterna! Inga vägar var plogade och bilarna gick inte att köra ut! På radion hörde vi att bussarna var inställda och på aftonbladet läste jag att i nere i Skåne hade folk lämnat sina bilar på vägarna och fortsatt till fots pga ovädret! 

Jag kan inte ens åka ut till Måns, så jag fick be Sophie att mocka & fixa hans middag. Sophie är tjejen som vi hyr stallplatsen utav! Så, här sitter vi igen, hemma!Vi har det värre här hemma än på bilden! kaos!


Så, vi får väl se vad vi hittar på idag! ^^ Vad ska ni hitta på? ♥
Publicerat: 2010-02-03 @ 13:17:34


Godnatt! ♥

Hej!

Nu ska jag & Marcus hoppa i säng! Det är skola imorgon igen & på eftermiddagen ska jag ta mig en liten tur i skogen på hästen så att han får springa av sig lite! ^^

Godnatt! ♥
Publicerat: 2010-02-02 @ 22:45:08


Fina smycken! ♥

Hej!

Jag har hittat fler snygga saker på Hippilihopp-butiken! ^^ Ett par fina örhängen & ett fint halsband med en liten uggla på! ♥ Hihi! Såfort jag betalt veterinären så ska jag beställa hem dom här fina smyckena! ♥Visst är dom fina? ♥

Publicerat: 2010-02-02 @ 22:13:41


Tack! ♥

Hej!

Min statistik har börjat skjuta i höjd & jag är superglad! Tack alla ni som läser, ni gör mig så motiverad! Tack!

Nu ska jag ta några glädjeskutt ut mot köket för att laga ugnspannkaka m. fläsk! Mums! ♥

Tycker ni också om ugnspannkaka m. fläsk? ♥
Publicerat: 2010-02-02 @ 20:04:49


Nu fortsätter vi att prata cupcake!

Hej!

När jag ändå pratar cupcake med er så kan jag ju faktiskt passa på att visa er några fina saker jag gärna vill beställa hem! ^^ Hihi! Armbanden kommer ifrån Hiphopbutiken!


Två armband med en cupcake berlock ♥ I like!

Publicerat: 2010-02-02 @ 17:39:25


Cupcakes ♥

Hej!

På fredag är det dags att baka cupcakes igen!
Det var länge nu sen sist! Marcus mamma ville att jag skulle hjälpa henne att baka några eftersom att hon ville bjuda sina middagsgäster på cupcakes. Hihi! Skojigt! Så här sitter jag nu och funderar på vilken smak jag ska hitta på. Tror det blir chokladcupcakes m. mocka frosting! Den brukar alla tycka om ^^


Glassigt! ♥


Jag hittade även dom här nu på nätet, och dom gav mig inspiration. Jag kanske ska göra något i stil med dom! ♥ Dom va lite söta! ^^  
Publicerat: 2010-02-02 @ 16:50:48


Kyndelsmässodagen.

Hej!

Som ni vet så har jag Dagens namn här på bloggen. Idag stod det Kyndelsmässodagen under Dagens namn. Nu kanske ni undrar, vad i hela friden är det för dag? Ja, det visste inte jag heller förens jag googlade fram det. Så här nedan kommer en beskrivning från wikipedia vad Kyndelsmässodagen är för något:

Ur Wikipedia.

Kyndelsmässodagen, Jungfru Marie kyrkogångsdag, Herrens frambärande i Templet, är en festdag i kyrkoåret ägnad minnet av hur jungfru Maria 40 dagar efter födelsen bar fram Jesus i templet. Den iakttages av de flesta kristna samfund, och är en av de äldsta kristna festdagarna.

Om ni vill veta mer om denna dag, klicka här.  Ja, man lär sig något nytt varje dag! ^^
Publicerat: 2010-02-02 @ 16:02:41


Lerduvorna!

Hej!

Hoppas du haft en bra dag, det har iallfall jag. Just nu sitter jag här vid datorn & Marcus sitter & spelar lite xbox. Vi satt här & fundera på om vi skulle gå ut & skjuta lite lerduvor, jag måste bli bättren bäst på o träffa dom rackarns lerduvorna! ^^

Marcus vill tydligen att jag ska skjuta mitt första rådjur till sommaren, men jag är inte rikigt säker på om jag verkligen vill det. Tänk om jag skadeskjuter stackarn, usch fy, nej nej hemska tanke. Jag tror jag skippar att skjuta något rådjur i sommar, jag håller mig till lerduvorna! ♥

Vore faktiskt mer än hemskt att råka skadeskjuta ett djur! :(
Publicerat: 2010-02-02 @ 14:56:01


Handmålningar!

Hej!

Jag hittade snygga handmålningar som jag tänkte att ni kanske skulle vilja se! Man kanske ska ta & testa att måla lite på händerna någon dag ^^ Kolla in, visst är dom snygga!

   

   


Det var tydligen roligast att måla örnar & elefanter ^^

Publicerat: 2010-02-02 @ 14:32:05


Hej mitt vinterland, nu har du varit här ett bra tag!

Hej!

Inatt har det snöat sådär jättemycket igen! Det tar verkligen inte slut, det här snöandet! Man blir inte rikigt klok på all snö! Allt man ser är snö snö & snö!

Häromdagen skulle jag ut till boden för att hämta in sågspån till Doris (marsvinet) bur som jag hade städat. Jag har nämligen en stor spånbal med spån, så därför ligger det ute i boden, iaf, jag skulle ut för att hämta in lite, men vad fick jag se om inte HUR MYCKET SNÖ SOM HELST! Det fanns inte mycket mer att göra än att plumsa i all snö (för lat som jag va så orkade jag inte skotta!) & tro det eller ej men jag hade snö upp till låren! Då snackar vi mycket snö!

Här pratas det om globaluppvärmning, nej nej pyttsan heller, globalNEDKYLNING skulle jag vilja uttrycka det! För här är vi nerkylda upp till låren! Det ni! ^^

Ha det så bra idag därute i den globala nedkylningen ! ^^

Publicerat: 2010-02-02 @ 13:00:53


Dags att sova!

Hej!

Nu är det dags att krypa ner i sängen bredvid älsklingen & mysa lite. Imorgon ska han upp tidigt för att åka ut & bygga hus, själv är jag "ledig" imorgon ifrån skolan, för jag fick jobba hemma, vilket betyder sovmorgon för min del! Så underbart! ♥ Dags & mysa!

Eller förresten, på tal om mysa & mysigt & allt vad det innebär, jag hittade någonting supermysigt som jag jättegärna vill beställa hem! ♥ Synd att dom är så dyra bara.. Mjukisbralla + tröja i ett! Hur mysigt & bra som helst! Slänger in lite bilder så ni får se vad jag menar! Du kan hitta dom här!Visst ser dom mysiga ut! ♥ Godnatt!

Publicerat: 2010-02-01 @ 23:15:12


Häftigt hus!

Hej!

Här ska ni få se ett hus, men inte vilket hus som helst! Ni ska få se ett väldigt udda hus med en väldigt häftig & intressant design! ♥ Jag älskar de färgade glasrutorna! Jag blir så glad när jag ser dom & färgerna är underbara! Kolla in huset!
Häftigt hus eller hur! ♥

Publicerat: 2010-02-01 @ 22:09:56


Tummen upp för Ceasar Millan!

Hej!

Då är det dags för mig att äta mina Remi Mint & titta på Ceasar Millan. ♥ Tycker att han är en skitduktig hundpsykolog som använder enkla metoder som verkligen funkar. Dom har iallafall funkat på alla de 10-tal hundarna jag kört dem på. Jag gillar Ceasar Millan mycket bättre än svenska "Hundcoachen", vet inte rikigt vad han heter egentligen.

För medans Hundcoachen gör på "bruks-metoder" & låter hunden fly sin rädsla (iaf i de program jag sett), så kör Ceasar med psykologi och utgår ifrån hunden, varför den beter sig som den gör & går sedan ut ifrån det & har den en rädsla för något så får hunden möta den rädslan för att komma över den medan hundcoachen i de program jag sett, låter hunden fortsätta vara rädd för det den är rädd för, utan att på något sett låta dem möta sin rädsla för att kunna komma över den.

Jag gillar helt klart hundpsykologi mer än att låta hundarna fly sin rädsla och köra på med ibland hårda bruksmetoder. Tummen upp för Ceasar! ♥

Vems metoder tycker du bäst om & isåfall varför, Ceasar Millan´s eller Hundcoachen´s ?
Nä dags för mig att inta soffan och grabba tag i mina Remi Mint. Ha en bra kväll! ♥
Publicerat: 2010-02-01 @ 20:18:08


Jag blev kär!


Hej!

Jag har blivit stormförtjust i en kex sort som jag aldrig ätit förut! Jag hittade kexen i skaferiet hemma hos Marcus! hihi! Supergoda. Dom heter Remi Mint! ♥ Så underbart goda, jag är heeelt såld! Dom smakar & ser ut ungefär som After Eight, den enda skillnaden är att det är kex i dom små goda mintchokladbitarna Remi Mint också! Kan det blir bättre? ^^

När jag skulle googla efter en bild på Remi Mint upptäckte jag att det även fanns Remi Mörk & Remi Nougat! Jag måste såklart testa på dom också någon dag! Jag älskar både nougat och mörk choklad så varför inte liksom! ^^

 


Prova dom du också! ♥

Publicerat: 2010-02-01 @ 20:02:04RSS 2.0