Pirr, stirr å virr.

Nu börjar det närma sig för mitt förta jobb-uppdrag för Caliptus. Måste säga att det känns pirrigt så in iii! Har fått en massa papper att läsa igenom å en massa folk jag ska ringa! Börjar känna mig lite stirrig å virrig. woap. anyway. Ska ta tag i det här nu, papper ska skrivas ut, mat ska lagas, hund ska rastas, papper ska läsas igenom å folk ska ringas! Pling pling.

Publicerat: 2011-02-21 @ 13:58:23


Sunny sunday.


Soligt men kallt ute. Har haft Robin & Lena på besök som har visat mig och pratat om LR produkter. Funderar starkt på att börja sälja LR, jag älskar deras produkter som verkligen är kanon! Både deras parfymer, smink och deras krämer, gillart skarpt!

Skulle egentligen varit hos min kompis Julie idag också, men eftersom min bil är helkass så vågade jag inte köra så långt med den, ska skjutsa bror nu men har fått låna en bil av Niclas som snällt lånade ut sin volvo. Nu måste jag dra, men jag bjuder på en vinterbild på mig å Julie :) Hejhej! 

Publicerat: 2011-02-20 @ 16:04:09


Black stripe on my photopix.


Jag tippar över av tokigheter ikväll. jösses, för mycket frisk luft idag. Ridit en mysig tur m. Elin, Annsi å hästar, nu har jag spacklat å känner mig som en transvestit. det kan ju också va roligt en fredagskväll. Alltid ngt!

Publicerat: 2011-02-18 @ 22:44:50


Cakebake!

Gjort klart chokladkrämen, färgat sugarpasten, handlat mer ägg, fixat iordning citronfromagen, vispat, vispar vispat, gjort klart den vita chokladkrämen m. hallon å citron i, gjort 2 st vaniljbottnar, vispat lite till, gjort 1 st chokladbotten å nästa chokladbotten ligger nu i ugnen! Snart äre dags att bygga å fylla våningstårta :) Spännande! Fullt upp här så bye bye for now :)

Publicerat: 2011-02-11 @ 16:53:00


Snow snow snow and some more snow.

Plogade vägar, ja tack! Men ikke, många vägar är urusla att köra på idag! När jag skulle hem till byn från Richoo så var klockan tolv och vägen hem var täckt med cirkus 20cm snö. Jag fick alltså köra typ i 50 på en 80 väg, annars gled bilen iväg åt alla håll i princip. äckligt. Mer plogning åt folket tack! Känns ju lite sådär nu när jag ska in till Skövde för å handla alla ingredienser till tårtan jag har på beställning. Jag hoppas att väg 49 är plogad å fin! En ännu mer märkligare fråga - all denna snö? Behövde den ens komma? Nä.

Nu ska jag kika vidare på ett hundprogram på tv för å sedan åka iväg. Ha en bra dag allihopa!

Publicerat: 2011-02-10 @ 14:55:42


Proffsigt, Mysigt, Lovely.


Nu har jag fått mitt paket från företaget Caliptus som jag ska jobba för å jag måste bara säga att jag totaaalälskar mina nya jobbkläder - jag ska ha på mig kockmössa, kockrock och förkläde! Känner mig riktigt proffsig! hihi!

Nu sitter jag här framför tv.n med mamma, pappa å hund, vi kikar på "Halv åtta hos mig", myyysigt! Vi har även varit på loppis tidigare idag - dock hittade jag inget som sa klick men det gjorde inget för jag har fått en massa roliga grejer av min lilla farmor bla. 2 jättefina vinglas, en fin ljusstake, en fin syltburk; som jag för övrigt använde igår när jag kokade min egna jordgubbssylt. Det blev riktigt fint med jordgubbssylt i den lilla söta glasburken, och sylten blev mer än godkänd av Richoo som fick den till sina pannkakor igår när han kom hem från jobbet. hihi!

Imorgon blire hämtning av varor jag beställt - 2 kg sugarpaste varav 1 kg med vaniljsmak å 1 kg med vit chokladsmak! :) Lovely! Sen blire tårtbak fredag - lördag! Sen ska även Richoo å jag hinna med in en sväng in till stan för å kika på en soffa å sen ska vi på 50-års kalas! Fullsmäck snygg häck! Ha en bra kväll!

Publicerat: 2011-02-09 @ 20:12:01


Jag & min goding

Godmorgon! Solen skiner å här sitter jag med min lilla hundkompis å dricker nyponsoppa å knaprar skorpor! Ibland äre bra gött! Hejsvejs!

Publicerat: 2011-02-09 @ 10:52:34


Demostratör för Caliptus.

Fredag vecka 8 blir min första jobbdag som demostratör för Caliptus, företaget jag ska jobba för. Det ska verkligen bli superkul och jättespännande att börja jobba som demostratör. hihi. Mitt första jobb-uppdrag kommer att hålla hus på Ica supermarket här i byn, där kommer jag att demostrera och ha provsmak på olika mumsiga nyttigheter! Mer om vad jag ska demostrera denna dag säger jag inte, blir ni nu nyfikna på vad jag ska demostrera och ha att bjuda på får ni allt ta er dit! hiihi. Vi ses fredag v.8! Ha en bra kväll!

Publicerat: 2011-02-06 @ 18:00:00


Lovingly Loving Love


Mysig kväll igår med lillebror, först lagade vi middag till oss. Vi gjorde kycklingfiléer inlindade i bacon å vitlök och till det hade vi "mormor-ris" vilket betyder att riset kokas upp tillsammans med paprika, lök, purjo, morötter, olja å salt, det var nämligen såhär vår mormor kokade sitt ris därav namnet. Sen gjorde vi en mumsig sås till som vi hade gjort egen buljong till! Mumsigt värre var det! ♥

Senare på kvällen åkte vi en sväng till Sofie & Fredrik på tvspelskväll. Jättekul var det, många goda skratt fick vi oss där! Kvällen avslutades med en film, godis, chips å dricka hos Micke & en kvällspromenad med lilla hunden för att sedan somna me Richoo i nya lyan. Hoppas eran lördagskväll va lika mysig! puss.

Publicerat: 2011-02-06 @ 14:31:23


Det jämnar ut sig minsann!

Ja, igår skulle jag gått på zumba men ikke för jag mådde dåligt. Idag skulle jag ha ridit en sväng men ikke för jag mådde ännu sämre. Vad kul livet är ibland! Istället ska jag mumsa god soppa som mamma har lagat m. bacon, potatis å purjolök å massa annat gott! Livet kan va bra ibland också så det jämnar ut sig minsann! ♥

Publicerat: 2011-02-04 @ 12:31:35


I've got a job - freakin awesome!

Samma dag som jag hamna på backen, hände även en annan sak, hon från jobbintervjun ringde idag igen och "Hej, vi vill gärna att du jobbar för oss" Weeeiie! Jag har alltså fått jobb och huuur bra känns inte det då?! Jo, det ska jag säga er att det känns för jäkla bra!

Publicerat: 2011-02-03 @ 18:05:54


Ha ha there you go!


Pulsat i en himla massa snö efter att ha hamnat på backen när jag var ute å red,. jo ja jag vet,. det är ju egentligen meningen att man ska sitta på hästen å inte på backen när man rider.. well well så kan det gå. Häst å jag mår bra så det gick bra. Jobbigt bara när hästen springer därifrån å lämnar mig alldeles ensam att gå hela vägen genom massa snö bara, dumma polle. När jag sedan hade satt på henne täcke å kollat hennes ben ifall hon skulle ha skadat sig så gick hon till sin mat, kollade på mig å hånflinade "Ha ha där fick du för att rida iväg på mig utan min hagkompis, nu ska jag äta, hejsvejs!" Kul häst, verkligen, shyyysst.

Publicerat: 2011-02-03 @ 17:58:37


I'm so excited n I'm just can't hide it.


Arbetsintervjuen avklarad & den gick bra!!!! Nu får jag hoppas på det bästa & hoppas att företaget ringer mig igen! Jag ska hålla ALLA tummar jag har! öö.. två? Ni får helt enkelt också hålla tummar för mig också! hihi. Om en stund ska jag ner till byn för att fylla skafferi, kyl å frys i Richoo's lägenhet, man får allt assistera lite grann när han jobbar han hinner inte handla på vardagarna pga att han jobbar så dumma tider så då får jag snällt hjälpa till. Sen kanske jag hälsar på Dufvan Elonpelon en sväng.

Love u Richoo ♥

Publicerat: 2011-02-02 @ 16:57:01


Hur man än vänder sig har man ändan bak.


Vad retligt det är när man har planerat sin dag å så går allting åt skogen. Gillas inte. . . Så nu ska jag mysa med min lilla goding hela dagen istället, ta en promenix i det fina vädret å äta skit å förmodligen kolla på alla ovärda program som visas på varje kanal på tv.n. Well well, har i alla fall en arbetsintrevju i em! Yeeeeey! :) Lovely! Så jag hoppas att detta går vägen! Vore underbart!

Publicerat: 2011-02-02 @ 12:46:19



RSS 2.0