We still have snowflingor här.

Mysig helg! Ett minus var dock att jag inte han umgås så mycket med familjen så mycket som jag egentligen hade velat. Men det var kalas på kalas på kalas å skjuts hit å dit så ja... ibland blire inte som man tänk, fast jag ska inte klaga, min helg var väldigt bra ändå! :)

Har hjälpt min sjuke pojkvän att flytta i helgen också. Så inatt sov vi första natten i hans nya lya. hihi. Nu ska jag städa akvariet å ta mig en dusch sen bär det av till min sjuke Richoo igen! :) Ha en bra dag! ♥

Publicerat: 2011-01-31 @ 14:32:03


Let the grass grow under our feet.

Hemkommen ifrån Elins place. Jag var ute med Elins mamma å red lite i kylan, dock va solen framme vilket kändes skönt! Mindre kul med isgator - finns ju typ inga vägar som går att rida på! Inte kul, jag hoppas att det blir bättre snart, typ nu!

Nu är Elinpelin på barngympan som hon håller i och senare kommer hon hit å äter med mig å pappa så jag ska snart gå ner i köket för att laga lite mat. På menyn idag står det baconinlindad kycklingfilé med klyftpotatis å tzatziki! Nom nom! ♥

Publicerat: 2011-01-26 @ 17:40:08


Love without boundaries.


Idag fyller min bästaste bästaste vän år! Min lilla Moa fyller hela 9 år! Min lilla vän har funnits i mitt liv i nio år! Det är galet vad man kan tycka om någon så mycket som jag tycker om dig! :)
Grattis min lilla vän! Jag ♥ Du genom allt!

Publicerat: 2011-01-26 @ 12:31:10


For sale!

· Marsvins/kaninbur + vattenflaska.
En bur i bra skick! Mått ca 1x0,5 m.
300:-

·  Akvarium på 54 L m. tillhörande pump, doppvärmare, sand, stenar, rot, håv + lite annat smått å gott.
Ett fint akvarium med fin form, rundat glas framtill. i bra skick.
450:-

Prisen kan diskuteras.

Publicerat: 2011-01-25 @ 19:10:00


Köttbullar i basilika & tomatsås med spagetti & parmesan♥



· 500g köttfärs
· 1 gul lök
· 3 ägg
· Salt
· Svartpeppar
· Smör
· 1 kruka basilika
· 1 burk tomatsås
ev. lite vatten.

· Parmesan

Skär löken i små bitar. Blanda sedan köttfärsen m. löken, äggen & rikligt med salt å svartpeppar. När du har blandat ihop det till en gäggamoja så börja rulla köttbullarna. Stek dom sedan i mycket smör så att dom får en fin stekyta. Koka vatten och lägg i spagettin (läs på paketet för exakt koktid). Hacka den färska basilikan. Häll nu tomatsåsen och den hackade basilikan i stekpannan med köttbullarna. Häll ev. i lite vatten i såsen. Låt nu tomatsåsen och köttbullarna puttra ihop tills spagettin är klar. Servera med riven parmesan och toppa med basilikablad! Bon apetit!

Publicerat: 2011-01-25 @ 18:01:18


My drive-licene is in town! I'm gonna go and get it!

Ont i hela kroppen seg som bara den efter en natt med dålig sömn. Dessutom fick jag ngt cp-ryck vid kl 6 nu på morgonen å började slänga in tvättar i maskin.. jag mår nog inte så bra. Well well. Inget vilande här inte, jag har städat hela köket, gjort köttbullar i basilika å tomatsås, tvättat å sen blire burstädning å en dusch.

I eftermiddag åker jag en sväng in till byn. Ska hämta ut mitt körkort som har kommit nu! :) Yeey! Sen ska jag hem till Nathalie :) Ha en bra dag allihopa nu ska jag äta hemmagjorda köttebullar i basilika å tomatsås m. spagetti! ♥ Nom nom!

Publicerat: 2011-01-25 @ 12:37:42


If the cake would be spinach, I could eat as many as I wanted


Saknar min Richoo, saknar min mor, saknar min storebror, saknar min syster, saknar min tiger, saknar min lillebror, saknar min abuelita ♥

Och.. det här med å vara nyttig, går inte så bra. Det är en nackdel att älska att baka när man ska vara nyttig!! Doh! Well well, imorgon ska jag hämta ut mitt drivekort på posten! Yeey! Sen ska jag hem till Nathalie å hjälpa henne med att klippa hennes lille vän Theo å så ska jag kika på hennes marsvinsbebisar!! hihi! Och Niclas ska äntligen få tetror i akvariet - nu blir jag av me fiskarna, onödigt å ha dom om jag inte bryr mig om dom å inte har intresset längre - bättre dom kommer till någon som bryr sig om dom små liven.

Nackdel å älska att baka när man ska vara nyttig somsagt.

Publicerat: 2011-01-24 @ 23:24:13


Där den verkliga vänskapen råder behövs inga ceremonier.


Jag blev piggare framåt eftermiddagen så jag å min lilla vän åkte en sväng till Ann. Alltid lika trevligt å kul att träffa henne! Vi pratade om allt mellan himmel å jord å drack kaffe och åt biskvier.
En vän som Ann skulle alla ha! ♥

Publicerat: 2011-01-24 @ 20:08:52


My weekend

Jag är rugggigt trött. Konstigt nog så gick jag å la mig tidigaren på länge. Gick dock upp vid 06.20 idag för att skjutsa bror till skolan i mörkret. Så nu ligger både jag å hund på soffan å är trötta, skönt att jag hinner vila lite innan jag ska laga lunch.

Har haft en mysig helg m. nära å kära. Lillebror å jag har bakat supermumsiga biskvier (receptet på mina biskvier). Elonpelon å jag gjorde 3-rätters. Vi har kikat på solsidan. Jag å Richoo har besökt Sofie å Fredrik. Jag har färgat lillebrors hår å jag har fått sova med min Richoo ♥

Publicerat: 2011-01-24 @ 11:31:27


All you wanna do is ride around Sally

Jaaaa! Jag klarade det! Underbara känsla! Körkortet är mitt!
En person sa till mig - Alla har kapaciteten bara man inte stänger inne den! yeah! ♥
Publicerat: 2011-01-19 @ 09:50:40


The butterfly of happiness sits among those who have time to wait


Då var jag väldigt nöjd med den nya designen. Bror fick hjälpa mig så att jag fick headern som jag ville. hihi. Nu ska jag bara lägga in en profilbild å sen äre klart! Men nu ska jag gå ut med min lilla bästis å sen ska vi hoppa ner i sängen, kommer bli tomt utan min Richoo inatt ♥ Imorgon ska jag gå upp tidigt igen och så ska jag kanske kanske få träffa den amerikanske bulldogen Kjell som jag ev. ska bli dagmatte till. Spännande! God natt på er!

Publicerat: 2011-01-18 @ 21:50:48


Don't let anything come between your dreams


Ibland säger en bild mer än tusen ord som man brukar säga. Måste säga tack till en speciell människa som jag fått turen att träffa, som lärt mig så mycket under en så kort tid. Idag berättade du x antal olika saker, saker som fick mig att tänka men framförallt så berättade du en sak som fick mig att förstå hur stark du är & hur mycket en människa kan om den bara vill! Tack.
 ♥

Publicerat: 2011-01-18 @ 15:38:01


Above all the others we'll fly


Mysig kväll m. mina favoritkillar! Vi har ätit spagetti m. köttfärsås, varit ute å gått å myst framför tv.n. Nu ska jag gå å lägga mig i sängen å titta på film med min Richoo som fick jobbet som försäkringsförmedlare idag! ♥ Imorgon ska jag försöka fixa lite m. en ny header, vi får se hur detta går. Good night!

Publicerat: 2011-01-18 @ 00:21:46


Picture your life ♥


Som ni kanske ser så har jag ny design igen! Att jag aldrig blir nöjd. Well well. Håller just nu på med att leta bilder till min header som lillebror så snällt får hjälpa mig å göra ♥

Publicerat: 2011-01-17 @ 18:25:36


Vad blire för mat?

Idag gick jag upp ganska tidigt. Gick ut me hunden å sen gjorde jag matlåda till Richoo. Han fick ostschnitzel m. rostade rotfrukter å sås. Mumsfilibaba! Sen käkade vi frukost. Richoo åkte till jobbet å jag gick ner till körskolan för att ha lektion. När jag väl kom dit visade det sig att jag inte alls hade lektion - typiskt! Så jag bokade en dubbellektion imorgon istället. Snurriga jag!

Nu funderar jag på å laga lite käk till mig å bror som kommer hem om en stund. Frågan är bara om det ska bli fisk m. dill å citronsås, köttsoppa å pannkakor eller spagetti å köttfärssås? Hm.. svårt det här. Vad tycker ni?
Publicerat: 2011-01-17 @ 15:00:00


Min helg i små ord

Helgen har spenderats med nära å kära. Det började men en sväng uti skogen m. Ann å hästarna - väldigt mysigt! ♥ Dock så ville Julie lägga sig e snöhög helt plötsligt, det ville inte jag! haha! tokhäst! Julie har både blivit högre å grövre, hon är så snygg så! :) Jag har bara ridit två ggr nu i vinter å jag känner att jag behöver det meeer mer å meer! Resten av helgen spenderades me Elinpelin, vi åkte bilturer, gjorde gino (som jag måste lägga ut receptet på!), åt skitgod mat som mor å far hade gjort, mumsig kyckling m. bacon å grejer! Sen kikade vi på film osv. Min helg har varit lugn å skön, dock gick den liiite för fort!

Tack alla goa, gláa å fina människor för en mysig helg! ♥
Publicerat: 2011-01-17 @ 14:37:35


Fredagsmys :)

Hej!

Då va jag här igen. Plogbilen va i farten imorses också, sov dock som en stock! hihi. Nu har jag precis ätit mannagrynsgröt, nom nom! ♥ Och snart är det dags att gå ut med min lilla vän igen för att sedan bege sig till en körlektion, det börjar närma sig för uppkörning, jag vill verkligen klara det! Skulle va så underbart skönt att ha det gjort å kunna börja se framåt å rikta in sig på andra roligheter man vill göra! :)

Idag åker jag hem till lilla byn igen. Känns som att helgen är fullspäckad. Idag ska jag städa buren, tvätta sängkläder, klippa klor på djuren, imorgon ska jag rida på Julie som jag inte gjort på evigheter - kommer bli spännande, hon är nog inte dåligt pigg nu! Å på söndag äre handbollsmatch, säsongsstart för Solsidan å hemfärd till stan igen! Så med andra ord fullspäckat!

Well, igår kom Richoo hit efter jobbet. Lillebror å jag hade gjort pizza som vi tre åt framför tv.n sen, mysigt! Vardagslyx! ;) ♥ Ha en bra dag allihopa!
Publicerat: 2011-01-14 @ 11:41:42


Lillebrors födelsedagstårta! ♥


Det här är lillebrors födelsedagstårta som jag gjorde idag. Den är fylld m. chokladkräm å citronfromage ♥

Publicerat: 2011-01-12 @ 20:37:43


Johannas födelsedagstårta!


Johannas födelsedagstårta! Den är fylld med chokladkräm och hallonmouse ♥

Publicerat: 2011-01-12 @ 15:00:00


Rocky road ♥

Här kommer ett recept på mitt favorit julgodis men som även är hela familjens favoriter! Som går precis lika bra å äta året om! ;) Dessutom så går det både fort och lätt att göra, och det gillar vi förstås! ♥ Dessa förföriska bitar kan man absolut inte gå miste om! ♥


· 600 g mörk blockchoklad
· 2 påsar dumlekolor
· 4 nävar mini marschmallows
· 3 dl salta jordnötter
· 1 dl skalade pistagenötter

Smält chokladen över vattenbad. När chokladen har smält så blanda ihop alla ingredienser och fyll "smeten" i en plåt, cirka 2-3 cm tjock och låt stelna i kylskåp. När "kakan" har stelnat, skär upp den i bitar á 2x2 cm. Lycka till! ♥
Publicerat: 2011-01-12 @ 14:16:15


Lillebror fyller 18 idag! ♥

Hej!

Hoppas alla mår bra! Inatt har det snöat igen, så imorses va plogbilen framme å körde runt, det blev inte mycket sömn inte. Med va gjorde det när jag ändå gick upp 06.15, idag fyller nämligen lillebror 18 år så jag va uppe innan tuppen för å fixa frukost på sängen! ♥ Lillebror fick ost å skinksmörgås, mannagrynsgröt, te och kokt ägg så han va nöjd han! Han såg dock en aning förvirrad ut när jag kom in å tjoa i hans rum kl 06.30 ;) Tänk att min lille lillebror inte alls är så liten längre, hela 18år! Gu va tiden gå fort! 

Nu är min lillebror i skolan. Själv har jag städat hela lyan, duschat, varit ute me hunden å snart kommer mamma å pappa, vi ska överraska lillebror m. mat å tårta å grejer när han kommer hem idag! :) På menyn står det kött m. hemmagjord potatissallad å lite småplock som bruchetta osv. Sen blire tårta, kanelbullar å kakor :) Det kommer bli skojigt! Å ikväll kommer Richooo! ♥ Som jag längtat! Har inte träffat honom sen i lördags så jag börjar bli en aning otålig nu! hihi! Ha en bra dag allihopa!
Publicerat: 2011-01-12 @ 13:55:42


Nu går det för långt!

Detta om något gör mig otroligt frustrerad, arg och ledsen! Förstår inte hur människor tänker ibland, att utsätta våra vänner för sånt här är absurt!!
Publicerat: 2011-01-11 @ 17:24:10


Quick-update

Hej!

En liten snabb-update. Dags att ta på sig skor å jacka för att sedan bege sig till Johanna, gå ut me hundar i snön å sedan laga 3-rätters inför Johannas kalas! :) Vi ska göra räk&kräftcocktail, ryggbiff m. hasselbackspotatis å gino! Kommer bli super! ♥ Dessutom mår min lille kompis bättre, hon går på en tiodagars kur me penicillin men mår redan bättre. Va ej noskvalster, hon har antagligen åkt på en liten förkylning. Ha en bra dag! ♥
Publicerat: 2011-01-07 @ 11:27:45


God jul & grått nytt hår!

Hej!

Det är kanske på tiden att säga God Jul & gott nytt år!
Här har inte uppdateringen varit på topp som ni märkt. Men vem prioriterar inte familj å vänner framför bloggen såhär års? Det gör iallafall jag! Jag har haft en bra jul & nyår tillsammans me familjen, småkusiner, Richard, vänner osv! Vi har ätit god mat, spelat spel, lekt, kikat på tv, varit ute i snön, ätit julgodis osv. Dock har jag inte haft någon julkänsla - hoppas den kommer nästa år!

En bra grej som har hänt är att jag klarade min uppskrivning till körkortet strax innan jul! Vilket känns sjutusan till bra! Nu ska jag bara se till å fixa uppkörningen också som börjar närma sig! Vi får se hur detta går!

Idag ska jag till veterinären med min lilla vän igen. Det är bara en massa elände... hennes ärr har läkt fint å hon har varit pigg å kry under tre veckors tid ungefär! Men häromdagen började hon snora å igår va hon väldigt snorig å så hade hon lite feber så idag blire en sväng till veterinären. Jag misstänker noskvalster, men vi får se.

Ha en bra dag allihopa, nu ska jag å min lilla godig stiga upp å göra oss iordning! puss♥
Publicerat: 2011-01-03 @ 12:07:04



RSS 2.0