Så himla klockrent!

Hej!

Gott folk. Jag läste precis ett så himla klockrent inlägg på bloggerskan
Egoinas blogg. Ett inlägg som innehöll mycket intressant fakta om självaste Snövit & co!

Här kommer inlägget:



SNÖVIT OCH DE SJU DVÄRGARNA

Har ni tänkt på vilken störd film Snövit är? Av vad jag minns från min barndom var Snövit en bra film. Jag ville uppleva lite nostalgi och såg den därför häromdagen. Den engelska versionen var den enda jag hittade.

Mina synpunkter:

♦ För det första är filmen egentligen bara "utfyllnad". Ingen direkt handling hela tiden. Bara massa sång och djur som springer runt. Till exempel klippet där dvärgarna tvättar händerna är sjukt långt.

♦ Man får inte riktigt grepp om historien. Är Snövit en prinsessa? Varför städar hon trapporna? Varför ekar brunnen bara ibland när hon sjunger i den? Är drottningen hennes styvmamma? Var är hennes pappa?

♦ När Snövit träffar dvärgarna för första gången blir hon chockad över att de kan prata. "Oh, you CAN talk". En aning fördomsfullt. Don't you think?

♦ Dvärgarna sjunger "Hey HOE, hey HOE".

♦ Häxan/drottningen bestämmer sig för att mörda Snövit. Hon klär då ut sig till en skitful gumma som säljer äpplen (eller vad hon nu gör). Varför inte klä ut sig till en snygg äpple-försäljare? Det hade ju gått lite smidigare. Fast ja.. Nu var ju Snövit ganska efterbliven, så det gick bra ändå.

♦ När Snövit dör tycker dvärgarna att hon är för vacker att begravas så de lägger henne i en glaskista. Fresh!

♦ En dag kommer prinsen förbi och då bestämmer han sig för att kyssa den där döda kvinnan som ligger i glaskistan. Vänta........ Nekrofil???

♦ Jag finner det också lite märkligt att han kysser henne då de endast har träffats en gång tidigare och då sprang Snövit iväg och gömde sig. Hon verkade inte precis intresserad om man säger så. Bra budskap av Disney där att man ska kyssa flickor när de inte kan göra motstånd.

Hoppas att jag inte förstörde er barndom.


Och jag säger bara, HA HA HA!
Egoina är så jäkla klockren! Kärlek folket, kärlek! ♥
Publicerat: 2010-02-19 @ 22:52:12


2 kommentarer
Postat av: Amanda

svar: visst är det :D <3

2010-02-20 - 12:04:17 | URL: http://trulyamanda.blogg.se/
Postat av: Minna

Haha, hon e verkligen skitkul! :D

2010-02-20 - 22:04:07 | URL: http://minnah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0