Ibland blir jag helt pisssoff på arbetsförmedlingen!

Jag ska allt få re att funka!!
Publicerat: 2010-09-30 @ 18:26:35


Jag är så otroligt lycklig!

Hej!

Åh jag är såååå glad! Vad jag är glad över får ni inte veta, ÄN! Hihi! Jag är helt extas just nu! Det får vara en hemlis än sålänge tills det kanske blir lite mer officiellt! Men jag kan berätta att det handlar om kakor å annat smått å kul! ♥ wiiie! Imorgon ska jag även prata med abf om det här och se vad dom säger om saken! Jag hoppas på det bästa det skulle va great! Love it!
Publicerat: 2010-09-29 @ 21:23:04


Ibland går dagarna lite fort.

Hej!

Dagen har gått fort. Mat har lagats å det har pluggats. Snart är det dags att gå ut å gå med min lillahundkompis å bihang. Har ni tänkt på att dagarna, timmarna, sommrarna, minuterna, månaderna och åren går fortare nu än när man va mindre? Allt bara svischar förbi? Går det fortare nu, snurrar jorden fortare än förr å isåfall varför fattar inte forskarna å vetenskapsmännen det? Jag fattar ju (inte). Man undrar ju. 

Äre någon mer än jag som tycker att jag borde sätta igång med projekt - header förresten? Tänkte göra en snygg header (försöka göra en snygg iaf.) med lite smått å gott på, typ lite kakor å annat mums jag gjort å så, men blir det av - nej! Dessutom tycker jag att jag har varit snål med att ge er lite nya recept å baktips, jag får nog ta tag i den biten också! Jag får ta tag i allt det där snart, ja snaaart, nångång. Nu ska jag söka lite jobb å ikväll blire idol! :)
Ha en bra kväll allesammans! puss.
Publicerat: 2010-09-29 @ 18:22:56


Kaniner utan kaninsaker?

Hej!

Hittade ett stycke söta isglass-grejer. Ni vet såna man gör isglass i, a bra då vet ni. Jo jag tänkte bara på en sak - är det små kaniner? Dom ser ju ut att ha kaninöron men i övrigt - inget morrhår å inga tänder å inget annat över huvudtaget som utmärker dom för att vara kaniner. . . jag blev en aning förvirrad här.

Publicerat: 2010-09-29 @ 18:13:29


Kommer sakna dig bror ♥

Hej!

Idag har bror åkt ifrån mig igen. Han ska ännu en gång ut i vida världen till Japan. Känns lite småjobbigt, förra gången saknade jag honom som en tok, jag kunde knappt se honom på datorskärmen när vi skypade. Såfort jag såg honom brände tårarna i ögonen. Såsmåningom gick det bättre å bättre å jag kunde tom. prata med honom och se på honom, men saknaden av att ha honom nära, hemma den fanns hela tiden. Å andra sidan - sålänge han är glad av det han gör å dom beslut han tar i livet så är jag glad!

Kommer sakna dig bror ♥
Publicerat: 2010-09-28 @ 19:26:40


Något i stil med den här skulle jag vilja ha!

Publicerat: 2010-09-25 @ 23:21:26


Jag har lite tråkigt - någon som vill leka med mig?

Hej!

J a g. h a r. t r å k i g t. Ringer bror men han svarar inte - jag vill vara med å leka! Jag äter brownie-cheesecake - men det smakar inte. Jag vill hitta på något med någon - men det finns ingen tillgänglig. Jag vill lyssna på min musik som jag precis lagt in i mobilen - men jag får inte för den dör snart. okej, då vet ni hur tråkigt jag har. ville bara att ni skulle veta.

För övrigt har jag en ny ringsignal på mobilen, så ni vet. För jag har så mycket å berätta.
Nu ska ni få höra på min nya ringsignal. puss å hej.
Publicerat: 2010-09-25 @ 23:06:16


Let's have a party!

Hej!

Precis kommit hem ifrån stan där mamma, pappa å jag har kikat på bio. Vi fick ett spontanryck å åkte in - det gillas! Vi kikade på 'I rymden finns inga känslor', åt popcorn, drack coca cola å hade det mysigt! ♥ Å nu har vi precis mumsat i oss baguetter fyllda med skinka, sallad, olika ostar, tomater, salami osv! Mumsimums!

Min kväll igår var kanon! Mysigt å träffa alla tjejer! Det blev smyckeparty å chokladprovning! En del deeptalk å en del ikkedeeptalk. Sen myste vi med värlens minsta hund. Denise hade hämtat hem sin valp. Å jag lovar, det var det minsta jag sett i hundväg! Sen började det åska så i norden, hela himlen lystes upp utav blixtrarna! Efter åskvädret blev det musik, vin, fest å pizza som gällde för min del! En bra kväll helt enkelt!

Å skulle inte min dator va så bångstyrig så skulle ni få se bilder. Men ikke. Jag bjuder på en låt istället. gokväll.
Publicerat: 2010-09-25 @ 20:01:14


Fredagmys med alla flikkor ♥

Hej!

Då var det äntligen fredag., inte för att jag känner någon skillnad och inte för att jag får lön idag som många andra - för jag är a r b e t s l ö s. Men whatever det är fredag! Å jag ska få träffa alla goa tjejer inom en timme! Å vad säger vi om det?! Vi säger f r e d a g s m y s på höög nivå! ♥

Tidigare idag har jag varit ute å gått me min lilla hundkompis, jag har lagat mat. Idag blev det köttsoppa å pannkakor! Smarrrigt! Sen gjorde jag även en knäckig äppelpaj, ja man kände sig lagom tjock efteråt kan jag tala om. Å inte nog med det, jag hade ju en brownie-cheesecake i kylen! Mohaha! Den gjorde jag igår men som ni kanske vet så blir en cheesecake godare om den får stå i kylen över natten. Behöver jag ens säga att det va ljuuuuuvligt god! Nä juste! Nä nu ska pjuxen å jackan på sen ska jag möta upp Malin å sen ska vi vidare till Deniiise för å ha fredagsmys me tjejerna! Hajhaj ha en bra kväll!
Publicerat: 2010-09-24 @ 17:45:35


Dessa underbara kantareller.

Hej!

Då har man precis varit ute å gått lite. Jag hittade lite kantareller på färden, det gillas! Är ni som jag - en som älskar att plocka svamp? Sån är jag iallafall och såfort jag hittar en blir jag heeeelt lyrisk å måste bara hitta en till å en till å en till! Det är som att leta guld! Haha! Snart måste jag åka till mina svampställen igen för att plocka mer - kommer alltid hem med flera påsar när jag kommer därifrån! Å vad är inte en smörgås med smörstekta kantareller på efter en eftermiddags svampletande?! Heeelt underbart!!

För övrigt så har jag hittat ett till jobb som jag ska söka. Spännande! Sen har jag lagat lite mat idag också, det blev tagliatelle men en pastasås som innehöll älgskav, svamp å rosépeppar! Riktigt mumsigt! ♥ Nu ska jag å min lilla hundkompis mysa framför tv.n. Ikväll är det "Halv åtta hos mig" och "Idol" som gäller! Ha en trevlig kväll!

Publicerat: 2010-09-21 @ 19:27:39


Valvaka

Hej!

Firat bror idag som fyllt år! Det har firats med tårta och empanadas - chilenska piroger. Mumsfilibaba! ♥ Nu äre valvaka över riksdagsvalet tillsammans med bror, mamma och hund. cptråkigt men samtidigt spännande på något konstigt vänster. hö hö hö. Under tiden läser jag lite bloggar och äter godis. Just nu ser det ut såhär:

· Vänsterpartiet - 5,5%
· Socialdemokraterna - 30,8%
· Miljöpartiet - 7,2%
· Centerpartiet - 6,7%
· Folkpartiet - 7%
· Kristdemokraterna - 5,7%
· Moderaterna - 29,9%
· Sverigedemokraterna - 5,8%
· Övrigt - 1,4%
Publicerat: 2010-09-19 @ 22:37:02


Sökt jobb å sett Remember me.

Hej!

Nu känner jag mig riktigt duktig! Har sökt en massa jobb på olika caféer och bagerier nu på morgonen. Vi får se vad detta resulterar i, man får leva på hoppet i dessa jobbsökandestider. Jag hoppas hoppas hoppas på något litet jobb någonstans i alla fall!

Igår kväll tittade jag på filmen Remember me som jag pratade om och det var inget jag ångra kan jag ju säga! Den va väldigt bra! Ni får allt ta å kika på den ni också om ni inte har sett den. En sak undrar jag... i alla filmer jag sett med Robert Pattinson.. i varje film får han en karaktär som man totalkärar ner sig i! Brolle & Robert alltså... ;) hihihi! Nu blire frukost tycker jag! Hoppas eran dag blir bra! puss å hej.
Publicerat: 2010-09-17 @ 12:21:32


Dagarna går segt när man är arbetslös.

Hej!

Ja, vad dagarna går segt när man inte har skola eller jobb. Idag har jag knappt gjort någonting. Jag har suttit vid datorn, varit ute med min lilla hundkompis och lagat en mumsig köttfärsås. Nu ska vi gå å posta lite brev och ta en härlig promenix i kvällssolen.



Publicerat: 2010-09-16 @ 17:25:05


Besök hos djurdoktorn, mat på Voda & kaffe hos farmor ♥

Hej!

Nu ligger jag å min lilla hundkompis i sänge å myser. Det gick bra hos veterinären idag. Vi såg ingenting på röntgen och vi hittade inget annat heller. Så nu ska Moa få antibiotika i 10 dagar framöver å går det inte över så blir det nog en sterilisering - det skulle dock kosta 4500:- om det inte skulle gå på försäkringen. . . å dom pengarna har inte jag, vilket känns skit! För tänk om det nu inte skulle gå på försäkringen.. då står jag där å kan inte betala (?)

Personalen på djurkliniken kunde tydligen inte svara på om försäkringen skulle täcka dom kostnaderna eller inte isåfall, det skulle man få reda på när livmoderna å hela paketet var ute. OM livmoderna skulle va "sjuk" så skulle försäkringen täcka men annars inte... ööö? Man tycker ju dock att det borde gå på försäkringen eftersom att det är veterinärerna som har sagt och rekomenderat att vi borde operera för att verkligen va på den säkra sidan men nähe? Skumt.ja.

Efter veterinären idag lunchade vi på Voda. Mums! Jag åt deras fisksoppa med lax, kräftstjärtar å aioli, pappa åt sushi och mamma åt scampi fritti med ris å wokade grönsaker. Maten smakade skiiiitbra! Gott gott! Efter Voda hälsade vi på min söta lilla farmor en stund. Drack lite kaffe å hade det allmänt bra. Tror aldrig min lilla hundkompis blivit så full i magen som hon blev hos farmor idag! Farmor hade gett henne en hel smörgås och en massa falukorv utan att jag såg. Men Moa klaga ju inte direkt ;) haha! Bajsa fick hon däremot göra mer än vanligt sen på kvällen. Så kan det gå!

Nu ska're mysas! puss.hej.
Publicerat: 2010-09-15 @ 21:48:21


En orolig jag.

Hej!

Jag fortsätter med att snora inatt med. . .imorgon ska jag upp tidigt för att åka med min lilla hundkompis till djurdoktorn. Sanningen är att jag är jätteorolig. Vet inte va jag skulle ta mig till utan min lilla kompis. Det har alltid varit hon å jag, jag å hon. Ända sedan jag var 12år och nu är jag rädd att förlora henne...så fruktansvärt rädd.

Nä, nu ska jag å min kompis ut å promenixa sen ska vi sova. godnatt.
Publicerat: 2010-09-14 @ 22:01:13


Röntgen & ultraljud.

Hej!

Då har jag pratat med veterinären. Lät som en livmoderinflammation tyckte hon å det var det jag var rädd för. . .låter inte alls bra i mina öron. Så nu har jag bokat tid hos veterinären imorgon, då ska vi röntga och köra ultraljud på min lilla hundkompis. Så nu får alla hålla tummarna och hoppas på det bästa!

För övrigt så har jag hittat massor med nya goa recept, jag har sökt jobb och jag är fortfarande sjuk.
Ha en bra dag allihopa! puss.
Publicerat: 2010-09-14 @ 16:01:40


Kreativitet å nya ideér tack!

Hej!

Allvarligt talat. Nu äre dags att vara lite kreativ i köket snart! Känns som att jag inte har bakat på hur länge som helst! Vill hitta på något nytt, ny smaksammansättning, nya färger, en nu IDÈ! Ja, ett nytt recept ä va jag vill ha! Nu ska jag börja spåna påt å sätta ihop ngt riktigt gott! På tal om nya recept, jag får ta å lägga ut receptet på min senaste nya kaka - hallon/jordgubb/citronkaka m. hallonkräm å ett vitt chokladtäcke! Den va verkligen smarrig och fräsch! ♥ Nu blire kvällspromenix med hundkompis. gonatt.


Har du något smarrigt recept så dela gärna med dig! :)

Publicerat: 2010-09-13 @ 22:45:31


Punkt.slut.

Hej!

Ja ibland är livet bra underligt. Jag säger bara ha ha ha. . .punkt. slut.
Publicerat: 2010-09-13 @ 22:37:21


Vi har violgodis som har fastnat i tänderna.

Hej!

Här ligger jag i sängen tillsammans med min trogna lilla hundkompis. Vi har det mysigt men även en gnutta tråkigt. Vi har inte bakat brownie cheesecake - för vi orkar inte. Just nu vill vi se två filmer - som vi inte har. Vi har täcke på oss - men vi fryser. Vi äter violgodis - som fastnar i tänderna. Så äre määt.

Vi vill se Remember me & I rymden finns inga känslor.

Någon som har sett dom, bra/dåliga?

Publicerat: 2010-09-13 @ 15:05:36


Underbara Christine.

Hej!

Nu sitter jag här i sängen. Söker/letar jobb, har precis moffat i mig en s t o r bit ananaspaj å är allmänt nöjd i det sällskap jag har idag! ♥

Jag å min lilla hundkompis var ute på morgonpromenad för någon timma sedan, då såg vi ett skiiitstoort, jättefint segelfartyg! Den, eller hon hette Christine och hade en mast på säkert 50cm i diameter! Christine var blå och träfärgad och såg precis ut som ett segelfartyg som man ser på filmer eller i Shrek. Haha! Skulle lät åkt med på en tur för det skulle ha varit en upplevelse som hetat duga! Christine var en vacker syn, hon slussade genom kanalen å bort bort bort å nu lär vi aldrig få se henne igen. Underbara, fina, snygga Christine.

Nä... kanske dags att baka en brownie cheesecake istället. puss å hej.
Publicerat: 2010-09-13 @ 10:26:51


Om de som dör utan någon som helst förvarning!

Hej!

Tidigare nu på morgonen skulle jag ringa veterinären för att boka en tid till min lilla hundkompis. Jag hade ställt alarm på mobilen för att jag skulle hinna ringa då veterinären har telefontid... MEN ICKE! Under natten så har alltså min mobil dött, ja utan att ens på något sett förvarna mig. Så jag vaknade vid 09.10 istället och telefontiden är fram till 09.00. Vilken tur typ. . . så ingen tid har jag fått å tro mig jag ringde säkert 10 ggr ändå, fast jag visste att hon inte skulle svara, man vill ju vara på den säkra sidan. hö hö hö.

Får alltså ringa igen. . imorgon. blubb blopp blipp.
Publicerat: 2010-09-13 @ 10:16:18


Halvgalet, halvtokigt & helknasigt!

Hej!

Det där med städning å grejer igår, så blev det ju verkligen inte kan man säga! Helt plötsligt hade jag förts iväg flera mil ifrån min by för att vara sminkös på en maskeradgrej hela kvällen! Å helt plötsligt står även jag & Lisa, en tjej jag träffade, pyntade i glitter, krona i håret, hattar, arab-byxor & mjukdjursormar vilandes runt axlarna. Jag sminkade killar som skulle bli tjejer, jag träffade en massa nytt å roligt folk, jag åt mig mätt på de små muffinsen som det bjöds på. Från en scen med musik kastades det ut godis, det blev godisregn å alla flockades för att ta dom där stackars karamellerna som flög genom luften.

Ja, en toppenkväll. En sån där bra spontan rolig kväll. Såna där spontana roliga kvällar som är lite halvgalna, halvtokiga å helknasiga! Jag gillar såna kvällar. Puss på er!
Publicerat: 2010-09-12 @ 19:04:18


Gott gotti gott gott!

Hej!

Dagen började med melodikryss å en sväng på ica. Nu äre matdags å det blir kyckling! Gott gotti gott gott! ♥ Efter maten ska jag fixa iordning mitt rum hemma i byn, städa, vika kläder osv. Städning av Doris bur å kloklippning blire också. Hoppsan vad mycket jag hade å göra helt plötsligt!

Nä, dags för krubb! So long!
Publicerat: 2010-09-11 @ 14:05:25


Blev fruktansvärt sugen på milkshake ♥

Publicerat: 2010-09-11 @ 01:00:02


Superkväll med toppenbrudarna!

Hej!

Har haft en superkväll tillsammans me toppenbrudarna! Det var verkligen kul att träffa dom igen, som jag har saknat!! Vi ringde å spelade in ett meddelande på telefonsvararen på estet, ett meddelande till vår M A T S som fyller år den 12.e! Vi sjöng å gratta å vi hoppas innerligt på att han hör vårt meddelande på måndag morgon när han kommer till jobbet! Åh, jag saknar klassen, allt tjöt och våran Mats å Marie! Bästa lärarna verkligen, heelt underbara var/är dom!

Fixade iordning mitt rum idag också, skura, damma, skrubba, tvätta fönster, in me säng å kuddar å ljus å hela fadderullan. hihi. Nu börjar det se lite hemtrevligt ut! I like it! Nu får folket gärna komma på inflyttningspartay! ;) ♥

Nu ska jag mysa ner mig i sängen å jag vill även passa på att säga Grattis till Lill Erik som fyller 19 år idag! På tal om Lill Erik, hon drar inte till Italien, lucky me! ;) hö hö hö. Jag får ha henne kvar i landet! Underbart! Haooopp! Nu blire täcket å kudden som gäller. puss å godnatt!
Publicerat: 2010-09-11 @ 00:54:58


Nu blire glass, kvällspromenad & bubbelbad!

Hej!

Då har det hänt en hel del grejer igen. Mitt första flyttlass är nu i den nya staden där jag ska bo ett tag framöver. Jag har målat klart mitt rum, dragit bort maskeringstejp å kikat på idol nu ikväll. Nice niiice! Imorgon ska jag skura å flytta in alla saker i rummet, det kommer nog bli suuuper! ♥

Imorgonkväll ska jag även på partay! Wiiiehoo! Denise å Elina, två underbara flickor ifrån min gymnasietid ska ha tjejkväll. Då blire glada miner, vin, tjejsnack, musik, mys, ngt gott att äta å bara en heeelt underbar kväll med alla goa å glada tjejer! Elina åker även till Italien nu i September för att jobba som au-pair, så jag kommer tar tillfället i akt att krama om henne extra mycket imorgon! ♥ Ser fram emot morgondagen!

Har även fixat å donat här på bloggen som ni ser, å mer ska fixas! Men nu ska jag ta mig en glass, gå ut med hunden och sedan tappa upp ett badkar med mitt nya badskum som jag köpte idag! Jag ska minsann ha bubblor ikväll, behållaren till mitt badskum ser ut som en liten cupcake! ♥ Å jag var ju bara t v u n g e n att köpa den lilla söta saken! hiiihi! ♥

Ha en bra kväll/natt!
Publicerat: 2010-09-09 @ 21:52:00


Surt

Hej!

Ja. . . vad surt det är när man tror att man har flera hundra på kortet men att det sedan visar sig att man har 16kr. Bra koll på ekonomin från min sida. Nej jag tror inte det. suck.

surt. surt. surt. nu behöver jag min lön.
Publicerat: 2010-09-08 @ 13:54:08


Ja, mycket har hänt sedan sist.

Hej!

Ja mycket har hänt sedan sist. . . Bla. jobb, ridning, bakning till bröllop, och ett slut. Bröllopet var fiiiint! Bruden var fin, brudgummen ( om det nu heter så? ) var fin. Dom var fina ihop å det är så det ska va! Vi fick fint väder och festen på kvällen var underhållande å kul med mycket överraskningar!

Mina bröllops-cupcakes var uppskattade & fick massor med fin kritik ♥ Dom gick i färgerna guld, vitt & pärlemo med smak av jordgubbs&kardemumma m. vitchokladfrosting å sugarpaste blommor som gick i färgerna guld & pärlemo. Jag blev nöjd med resultatet och så blev även alla som åt dom så det va skoj! Mamma hade bakat bröllopstårtan, även den gick i guld å vitt & fyllningen i den var hallon och vitchoklad. ♥ Bilder på mina bröllops-cupcakes, tårtan & bröllopet kommer vid ett senare tillfälle.

Nu ska jag fylla i alla mina jobbtimmar för nu vill jag ha klirr i kassan! Och efter det ska jag åka en sväng till affären för att inhandla lite grejer till tacos. För ikväll hade jag tänkt att bjuda familjen på tacos! Mums! Har även gjort en hallon/jordgubb/citronkaka m. ett vitt chokladtäcke på som jag tänkte bjuda på ikväll! Jag hoppas att den ska smaka. Tror på den dock, för citron ihop med sommarbär gör sig underbart bra! :)

Ha en bra eftermiddag!
Publicerat: 2010-09-06 @ 16:29:14



RSS 2.0