I'am a little bit scared, huh?

Hej!

Jag är lite rädd. Någon sa att ett 3.e världskrig är på g. Nord Korea har precis sagt att de lätt skulle ta till med atombomb om de kände sig hotade. Saker som står i bibeln händer här och nu. 2012 är förutspått precis som Hitler & någon kungs (kommer inte ihåg namn) död var. Politiker ser inte allvaret i miljöfrågor - varför inte bara börja komma överens för en gångs skull? För alla vet ju att miljön börjar se en aniiiiing knepig ut runt om i världen. 13 stjärntecken istället för 12? Sverigedemokraterna i riksdagen? Å andra sidan, allt det här för att det är sant eller allt för att skrämma människorna?

Varför söka jobb om allt försvinner om mindre än två år? Man vågar inte göra ett nytt liv - ett barn, för vad är det för värld den kommer till isåfall? En värld med atombomber, krig, miljökatastrofer och ett slut på allting?!
Helt plötsligt blev familjen så himla viktig, hur ska man hinna göra allting tillsammans som familjer ska göra - på mindre än två år? Alla drömmar - kommer dom aldrig uppfyllas? Kommer jag ens att få se mormors grav på andra sidan jordklotet? Hur ska man hinna allt innan allt tar slut?

Helt plötsligt kändes allt så himla ovärt och samtidigt så väldigt värt! Vad är det för värld vi lever i egentligen? Varför kan ingen bara öppna ögonen, på rikigt den här gången. .
Publicerat: 2010-10-10 @ 20:11:33


2 kommentarer
Postat av: Jossan

Jag är säker på att du kommer få se din mormors grav och att du kommer få leva ut dina drömmar! Tror inte du behöver oroa dig än...



Hittade ett recept på tekakor på din blogg som jag bakade nyss, supergoda!! :)

2010-10-11 - 21:21:52 |
Postat av: Svar till Jossan:

Hey! Ja I hope so..



Ja, visst var dom goda! Vad roligt att du gillade dom! :D

2010-10-14 - 18:57:01 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0